Studiorgb-sticker-1 Studiorgb-sticker-2 Studiorgb-sticker-3 Studiorgb-sticker-4

logo studio rgb

Energieweg 39
2421 LX  Nieuwkoop
GSM: 06-46831631

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Stickers

Elke sticker wordt bij ons op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons naast de vaste vormen kiezen voor vrije vorm (ook wel contoursticker genoemd). In dat geval kunt u zelf de vorm bepalen. Daarnaast leveren we ook plakletters (snijtekst stickers). Ideaal als u alleen een tekst of cijfers ergens op aan wil brengen.

Raamfolie

Raamfolie kunt u om meerdere redenen gebruiken. Bijvoorbeeld om te isoleren of zonlicht te weren. Raamfolie kan ook inkijk tegengaan of zorgen voor extra veiligheid. Daarnaast kunt u raamfolie gebruiken om reclame te maken of uw pand te verfraaien.
Zon-, uv- en warmtewerende raamfolie
Er zijn verschillende folies waarmee u zon, uv-straling en/of warmte tegen kunt houden. Je hebt een doorzichtige folie die een isolerende werking heeft. Met deze folie kunt u hetzelfde effect bereiken als met dubbel glas of een voorzetraam. Handig als u op uw gas- en energierekening wilt besparen. Folies die zonlicht en uv-straling tegenhouden zorgen voor een aangename binnentemperatuur. Dit verhoogt de productiviteit van u en uw personeel. Bovendien kunt u op uw energierekening besparen, omdat u de airconditioning minder hoeft te gebruiken. De folies zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties qua lichtdoorlaatbaarheid. Er zijn ook folies die helemaal verduisterend werken. Echter, dan kunt u niet meer naar buiten kijken.
Raamfolie om doorkijk tegen te gaan
Er zijn verschillende folies waarmee u inkijk kunt voorkomen. Dit soort folies zijn zowel handig in huis als op de werkplek als u extra privacy wil creëren. Je hebt melkglasfolie (ook wel etched-glass of frosted folie genoemd), gezandstraalde folie en spiegelende folie. Melkglas laat wel licht door, maar u kunt er niet doorheen kijken. Gezandstraalde folie lijkt op melkglas, maar bevat een korrel.