Studiorgb-gevel-1 Studiorgb-gevel-2 Studiorgb-gevel-3 Studiorgb-gevel-4 Studiorgb-gevel-5 Studiorgb-gevel-6 Studiorgb-gevel-7

logo studio rgb

Energieweg 39
2421 LX  Nieuwkoop
GSM: 06-46831631

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Gevelreclame en lichtreclame

Gevelreclame en lichtreclame zijn erg belangrijk als het gaat om de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Uw bedrijfspand is namelijk het aanzicht van uw zaak. Daarom moet uw gevelreclame en lichtreclame herkenbaar zijn en opvallen. Bij ons heeft u de keus uit allerlei mogelijkheden. Hebt u advies nodig? Wij helpen u graag.
Verschil gevelreclame en lichtreclame
Gevelreclame is onder te verdelen in reclame met verlichting (lichtreclame) en zonder verlichting. Door met verlichting te werken, zijn uw reclame-uitingen ook ’s nachts goed zichtbaar. Wij kunnen verschillende soorten gevelreclame leveren:

  • reclameborden
  • freesteksten
  • doosletters
  • lichtbakken
  • neonletters
  • spandoeken
  • stickers

U kunt reclameborden en freesteksten belichten met een lichtkoof, spots of verstralers. Bij doosletters kunt u kiezen voor onverlichte of verlichte letters. Wilt u uw spandoek belichten, dan kan dat met losse verlichting of via een doeklichtbak. Verderop in dit artikel leggen we uit wat dat is.
Reclameborden en freesteksten
Wilt u een reclamebord? Dan kunt u uit verschillende materialen kiezen. Freesteksten zijn letters die uitgesneden worden uit hard materiaal, zoals kunststof of metaal. Hierdoor krijgt u een 3D-effect. Dit type gevelreclame kunt u gebruiken voor teksten en/of cijfers. Ook logo’s en symbolen zijn mogelijk. Freesteksten kunt u direct op een muur laten aanbrengen of iets van de muur af. Dan wordt deze bevestigd met afstandsteuntjes. Wij kunnen freesteksten leveren in diverse kleuren. Ook kunt u kiezen voor een bepaalde look, zoals gepolijst of geborsteld.

Raamfolie

Raamfolie kunt u om meerdere redenen gebruiken. Bijvoorbeeld om te isoleren of zonlicht te weren. Raamfolie kan ook inkijk tegengaan of zorgen voor extra veiligheid. Daarnaast kunt u raamfolie gebruiken om reclame te maken of uw pand te verfraaien.
Zon-, uv- en warmtewerende raamfolie
Er zijn verschillende folies waarmee u zon, uv-straling en/of warmte tegen kunt houden. Je hebt een doorzichtige folie die een isolerende werking heeft. Met deze folie kunt u hetzelfde effect bereiken als met dubbel glas of een voorzetraam. Handig als u op uw gas- en energierekening wilt besparen. Folies die zonlicht en uv-straling tegenhouden zorgen voor een aangename binnentemperatuur. Dit verhoogt de productiviteit van u en uw personeel. Bovendien kunt u op uw energierekening besparen, omdat u de airconditioning minder hoeft te gebruiken. De folies zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties qua lichtdoorlaatbaarheid. Er zijn ook folies die helemaal verduisterend werken. Echter, dan kunt u niet meer naar buiten kijken.
Raamfolie om doorkijk tegen te gaan
Er zijn verschillende folies waarmee u inkijk kunt voorkomen. Dit soort folies zijn zowel handig in huis als op de werkplek als u extra privacy wil creëren. Je hebt melkglasfolie (ook wel etched-glass of frosted folie genoemd), gezandstraalde folie en spiegelende folie. Melkglas laat wel licht door, maar u kunt er niet doorheen kijken. Gezandstraalde folie lijkt op melkglas, maar bevat een korrel. Daardoor heeft het een ietwat chiquere uitstraling. Bij spiegelende folie kan men niet van buiten naar binnen kijken, maar u kunt wel van binnen naar buiten kijken. Deze folie heeft als nadeel dat als het donker wordt en u doet de lampen de werking omgedraaid wordt.