Studiorgb-buiten-1 Studiorgb-buiten-2

logo studio rgb

Energieweg 39
2421 LX  Nieuwkoop
GSM: 06-46831631

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Buitenreclame:

Vlaggen

Met vlaggen kunt u uw bedrijf of organisatie onder de aandacht brengen. Er zijn allerlei soorten vlaggen: rechte vlaggen, baniervlaggen, beachvlaggen, gevelvlaggen, kioskvlaggen (ook wel schuine gevelvlag genoemd), enzovoorts. Welke vlag u nodig hebt, hangt af van uw wensen.
Verschillende soorten vlaggen
Rechte vlaggen zijn zoals de Nederlandse vlag. Deze kunt u aan een staande mast hangen of aan de gevel. Baniervlaggen zijn ook rechthoekig, maar dan hangt de vlag met de lange kant naar beneden. Dit soort vlaggen ziet u vaak bij bedrijven en organisaties en zijn een uitstekende manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Baniervlaggen kunnen aan de bovenkant met een houder (tunnel genoemd) worden geleverd. Dit heeft als voordeel dat de vlag dan altijd netjes naar beneden hangt, ook als er weinig wind is.
Vlaggen voor binnen en buiten
Kioskvlaggen hebben aan een kant een schuine hoek. Daardoor hangt de vlag altijd recht naar beneden, zodat uw boodschap goed te lezen is. Dit soort vlaggen ziet u vaak aan de gevel bij winkels en restaurants. Beachvlaggen zijn leverbaar in verschillende vormen en worden aan een losse standaard vastgemaakt. Deze zijn onder andere handig in winkelstraten en op beurzen. Kioskvlaggen en beachvlaggen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken

Spandoeken

Spandoeken zijn ideaal als u snel uw reclameboodschap wil uitdragen. U kunt ze gebruiken voor allerlei soorten reclame: een evenement of activiteit aankondigen, een nieuw product of een nieuwe dienst promoten, sponsoracties, et cetera. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten spandoeken. Deze worden full colour bedrukt.
Verschillende soorten spandoeken
Als u een spandoek wil bestellen, kunt u bij ons kiezen uit de volgende materialen:

pvc (frontlit)
mesh

Voor spandoeken wordt vaak een pvc-zeildoek gebruikt. Mesh heeft een gaasstructuur. Daardoor laat het lucht door. Dit materiaal is ideaal voor spandoeken die op grote hoogte worden gehangen of die in een vrijstaand frame worden bevestigd, omdat u daar meer last hebt van wind.

Reclame zuil

Wilt u reclame maken? Dan is een reclamezuilen wellicht iets voor u. Een reclamezuil bij uw bedrijfspand is meteen uw visitekaartje, want een mooie zuil trekt meteen de aandacht. Overigens kunt u de zuil ook gebruiken om mensen ergens over te informeren.