Studiorgb-voertuigbelettering-1 Studiorgb-voertuigbelettering-2 Studiorgb-voertuigbelettering-3 Studiorgb-voertuigbelettering-4 Studiorgb-voertuigbelettering-5 Studiorgb-voertuigbelettering-6 Studiorgb-voertuigbelettering-7

logo studio rgb

Energieweg 39
2421 LX  Nieuwkoop
GSM: 06-46831631

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Autobelettering en blindering

Bij ons kunt u terecht voor alle vormen van autobelettering en blindering. Van een simpel tekstje voor op uw boot tot professioneel aangebrachte logo’s, foto’s, beeldmerken en/of teksten op uw voertuig. Gebruik uw auto, bestelwagen, vrachtwagen, (motor)fiets, aanhanger of boot als visitekaartje.
Allerlei mogelijkheden
Bij ons is alles mogelijk: van een enkel voertuig tot een compleet wagenpark. U kunt kiezen voor tijdelijke autobelettering. Ideaal voor promotionele doeleinden. Of hoogwaardige, permanente autobelettering die jarenlang meegaat.
Blinderen
Wanneer u spullen vervoert is het prettig dat niet iedereen deze kan zien. Hiervoor is blinderen van uw auto of bedrijfswagen de oplossing.Andere voordelen van blinderen zijn:

  • Het houdt ultraviolet licht tegen, waardoor uw interieur minder snel verkleurt.
  • Het dempt de schittering van (zon)licht.
  • Doordat de folie een uv- en zonwerende functie heeft, hoeft de airco minder hard te draaien.
  • Het beschermt uw huid tegen schadelijke uv-straling.
  • Omdat blindeerfolie inkijk tegengaat, hebt u meer privacy.
  • Doordat blindeerfolie tevens veiligheidsfolie is, is het inbraakvertragend.

 

Carwrapping

In plaats van uw auto te beletteren kunt u ook kiezen voor carwrapping. Deze techniek bestaat al langer, maar is een aantal jaar geleden populair geworden. Met carwrappen kunt u een deel van uw auto wijzigen, maar ook uw gehele auto. De mogelijkheden zijn eindeloos. Omdat de wrapfolie bedrukt kan worden zijn bijna alle kleuren te realiseren. Ook kunt u kiezen voor een bepaalde look, zoals mat, glans, metallic, parelmoer, carbon of rvs. Zelfs 3D-effecten zijn mogelijk.
Waarom carwrapping?
Een voordeel van uw bedrijfsauto’s wrappen is dat u uw hele wagenpark hetzelfde uiterlijk kan geven zonder dat u auto’s in een bepaalde kleur hoeft te kopen of dat u uw auto’s moet laten spuiten. Ook is reclame op auto’s erg effectief, omdat overal waar u of uw personeel komt uw bedrijf of organisatie onder de aandacht wordt gebracht. Wilt u dat uw reclame indruk maakt? Kies voor een opvallend design. Mocht u zelf nog geen idee hebben, dan helpen wij u daar graag bij
Denkt u er over om uw voertuig te laten beletteren? Of wilt u blindering laten aanbrengen? Neem dan contact met ons op om uw ideeën te bespreken.